Gebruikersbeheer

Profil

Om uw profiel aan te passen beweegt u de cursor over het icoon in de rechterbovenhoek, en klikt u vervolgens op ‘Profiel’ in de selectielijst (zie ook de schermweergave):

Op deze pagina kunt u uw profielgegevens bijwerken zoals uw telefoonnummer of e-mailadres en ook uw wachtwoord.

Automatische aanmeldblokkade

Wanneer bij het aanmelden 5 maal achter elkaar een onjuist wachtwoord wordt ingevoerd dan wordt die gebruiker geblokkeerd voor 15 minuten. De blokkade zal na 15 minuten worden opgeheven.

Tijdens de duur van de blokkade zal het aanmeldscherm altijd melden dat de gebruikersnaam en het wachtwoord niet bij elkaar horen:

Resterende interviews / Licentieinformatie

Om het huidige aantal resterende interviews na te gaan kunt u op het icoon in de rechterbovenhoek klikken en de optie ‘Licentie’ selecteren.

Wachtwoord vergeten

Als u het wachtwoord bent vergeten dan kunt u een nieuw wachtwoord instellen.

Klik op de ‘Wachtwoord vergeten?’link en voer vervolgens in het volgende venster het door u geregistreerde e-mailadres in. U zal een e-mail ontvangen met daarin een link en verdere instructies.