Voorvertoning

Als u klikt op de knop met het oog, rechts naast de enquêtenaam, opent een nieuw browservenster met een voorvertoning van de enquête. In deze preview kunt u testen of uw enquête zinvol ingedeeld is en of alle filters en inhoudsvalidaties naar wens functioneren.

Deze voorvertoning verschilt op twee belangrijke punten van de enquêtelink (zie Distributie):
  1. De preview verzamelt geen gegevens. Dus ook als u in de preview een enquête tot en met het einde invult, levert dat geen nieuw gegevensrecord op.
  2. De preview opent altijd met de eerste bladzijde van de enquête. De enquêtelink daarentegen opent altijd met de bladzijde die de deelnemer het laatst bekeken heeft.

Voorvertoning actualiseren

Als u de preview in een browservenster geopend heeft en in een ander browservenster iets wijzigt in de enquête, dan moet u de pagina met de preview eerst opnieuw laden om de wijzigingen te kunnen zien.